ELS REIS VISITEN L'ESCOLA. A primera hora, els reis han fet entrada al pati de l'escola. Els nostres alumnes de 5è i 6è ja havien muntat el pessebre vivent. Gràcies a tots els pares i mares per la vostra col·laboació perque tot això sigui possible.
   
   
  FESTIVAL NADAL PRIMÀRIA-ESO. Us deixem les fotos del festival d'aquest curs. Els nostres alumnes ens han fet passar una tarda molt agradable. Gràcies per vostre esforç.
   
  Aquest matí ens hem trobat tots els alumnes del centre per fer una petita celebració a la parròquia.
   
 
  Els nens i nenes de P5 han trobat el Tió. Ara ha de menjar molt!!!
   
  CONCERT LICEU. Dintre del projecte de música Liceu a l'escola, els nens i nenes de 1r i 2n de primària han particiat al concert de Nadales juntament amb els alumnes de les escoles de Bon Pastor i l'Esperança.
   
  FESTIVAL NADAL INFANTIL 2018
   
  MUSEU DE LA XOCOLATA P3 i P5
   
  Presentació adaptació P3 2018
  Els nens i nenes d'infantil fan avaui la sortida a la muntanya. Pels nens i nenes de P3 és la seva primera sortida!!
   
  Els alumnes de primària han fet panellets, coques i manualitats de la tardor. A la tarda, com ja és tradició, els alumnes de 6è han representat una obra de teatre en anglès per tots els seus comapnys i els seus familiars.
   
  CASTANYADA a infantil. Avui no hem pogut fer la sortida programada i hem celebrat la castanyada al cole. Agraïm la col·laboració dels alumnes de 4t ESO.
   
  Els alumnes de 3r i 4t hem anat al Museu papere de Capellades. Ens han explicat com feien el paper fa uns 300 anys i hem fet un taller de paper blanc i un de la tècnica d'estampació Sytaku.  
   
  Els alumnes de 4t de primària fan tots junts la banda. Tots els professors que els hem pogut escoltar els hem admirat per la seva capacitat de montar i desmontar l'instrument, la seva disciplina i interès per seguir les indicacions del Cèsar. Aqui us deixen unes fotos.
   
  P4 treballa encaixos en parelles i lletres amb plastilina.
   
  Avui hem començat el projecte de psicomotricitat en família on els nens i nenes amb l'acompanyament de les seves famílies, han compartit durant una hora un espai de joc, d'experimentació i d'expressió d'emocions, dinamitzat per una psicomotricista, que és qui guia i proposa les diverses activitats que van sorgint.
   
 

SORTIDA INICI DE CURS. Divendres vam fer la primera sortida de la primària. Un dia d'activitas esportives, on cada cicle ha relaitzat activitats diferents.
Donem la benvinguda als nens i nenes de primer a l'etapa de primària.

   
  DIA DE CONVIÈNCIA ESO
 
Els nens i nenes de P4 comencen a treballar les lletres!!!
 
SORTIDA CICLE INICIAL CAN SALA