Els nostres alumnes de secundària comencen el tercer dia d'estada a Port de Comte. Aquesta tarda ens tornem a veure!!
   
  Bon dia. Els alumnes de secundària han passat un primer dia fantàstic. Comença el segon dia.
   
  Els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO comencen avui l'estada de tres dies a Port del Comte.
   
  Sortida Edat Mitjana 6è
   
  Els nostres alumnes becats pel liceu de 4t de primària, han guanyat el tercer premi del concurs Joves creadors. Ha estat un plaer i un orgull, sentir-los tocar la peça que han creat els quatre.
   
   
  Un dia molt divertit a l'aquarium amb tots els nens i nenes d'infantil.
   
  RUA CARNESTOLTES 2019. Ha estat una rua molt divertida. Ha estat molt important la música que ens acompanyava. Moltes grācies a tots els pares i mares que ens heu acompanyat.
   
  Els alumnes de secundāria han disfressat les seves aules i ens han fet passatr un  matí  molt divertit. Que guany el millor!!
   
  SORTIDA AQUARIUM 1r ESO
   
  El dia 30 de gner ens vam trobar tots els alumnes de l'escola per fer la celebraciķ del dia de la PAU.
   
  ELS REIS VISITEN L'ESCOLA. A primera hora, els reis han fet entrada al pati de l'escola. Els nostres alumnes de 5č i 6č ja havien muntat el pessebre vivent. Grācies a tots els pares i mares per la vostra colˇlaboaciķ perque tot aixō sigui possible.
   
   
  FESTIVAL NADAL PRIMĀRIA-ESO. Us deixem les fotos del festival d'aquest curs. Els nostres alumnes ens han fet passar una tarda molt agradable. Grācies per vostre esforį.
   
  Aquest matí ens hem trobat tots els alumnes del centre per fer una petita celebraciķ a la parrōquia.
   
 
  Els nens i nenes de P5 han trobat el Tiķ. Ara ha de menjar molt!!!
   
  CONCERT LICEU. Dintre del projecte de música Liceu a l'escola, els nens i nenes de 1r i 2n de primāria han particiat al concert de Nadales juntament amb els alumnes de les escoles de Bon Pastor i l'Esperanįa.
   
  FESTIVAL NADAL INFANTIL 2018
   
  MUSEU DE LA XOCOLATA P3 i P5
   
  Presentaciķ adaptaciķ P3 2018
  Els nens i nenes d'infantil fan avaui la sortida a la muntanya. Pels nens i nenes de P3 és la seva primera sortida!!
   
  Els alumnes de primāria han fet panellets, coques i manualitats de la tardor. A la tarda, com ja és tradiciķ, els alumnes de 6č han representat una obra de teatre en anglčs per tots els seus comapnys i els seus familiars.
   
  CASTANYADA a infantil. Avui no hem pogut fer la sortida programada i hem celebrat la castanyada al cole. Agraīm la colˇlaboraciķ dels alumnes de 4t ESO.
   
  Els alumnes de 3r i 4t hem anat al Museu papere de Capellades. Ens han explicat com feien el paper fa uns 300 anys i hem fet un taller de paper blanc i un de la tčcnica d'estampaciķ Sytaku.  
   
  Els alumnes de 4t de primāria fan tots junts la banda. Tots els professors que els hem pogut escoltar els hem admirat per la seva capacitat de montar i desmontar l'instrument, la seva disciplina i interčs per seguir les indicacions del Cčsar. Aqui us deixen unes fotos.
   
  P4 treballa encaixos en parelles i lletres amb plastilina.
   
  Avui hem comenįat el projecte de psicomotricitat en família on els nens i nenes amb l'acompanyament de les seves famílies, han compartit durant una hora un espai de joc, d'experimentaciķ i d'expressiķ d'emocions, dinamitzat per una psicomotricista, que és qui guia i proposa les diverses activitats que van sorgint.
   
 

SORTIDA INICI DE CURS. Divendres vam fer la primera sortida de la primāria. Un dia d'activitas esportives, on cada cicle ha relaitzat activitats diferents.
Donem la benvinguda als nens i nenes de primer a l'etapa de primāria.

   
  DIA DE CONVIČNCIA ESO
 
Els nens i nenes de P4 comencen a treballar les lletres!!!
 
SORTIDA CICLE INICIAL CAN SALA