FESTIVAL NADAL INFANTIL 2017. Els alumnes d'infantil han actuat aquesta tarda pels seus pares i familiars. Han fet poemes i canšons, una d'elles en anglŔs. P5 tambÚ ha fet una obra de teatre. Els alumnes han gaudit molt aquestes actuacions i desitjem que tambÚ l'hagin gaudit els familiars, especialment els pares. MOLTES GR└CIES!!!
 
Avui dia 1 de desembre, els alumnes de 6Ŕ han participat a la tercera ediciˇ de la flashmob que organitzem al Districte de Sant Andreu, dins del programa de les festes majors del barri i per commemorar el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
Els alumnes han estat molt satisfets de la participaciˇ, tot i el fed que ha fet!

 
Els alumnes de 1r i 2n de primÓria ja han fet el seu assaig pel concert del dia 15 de desembre.
 
Aquest divendres vam venir a l escola la Claudia i la Yessenia, a presentar els llibres del Rodallibres als nens i nenes de quart. Vam passar una tarda molt entretinguts i vam motivar-nos per comenšar a llegir els llibres. Ens ho passarem molt bÚ llegint-los.
 
Els alumnes de 5Ŕ han fet la presentaciˇ dels seus planetaris als companys de P5 (Els astronautes)
 
MUSEU D'HISTĎRIA 2n ESO
 

Els alumnes de 1r i 2n de primÓria han passat el dia a Can JuliÓ, a Sant Esteve de Sesrovires, fent tot el procÚs d'elaboraciˇ de l'oli.

 
 
Els alumnes del CM hem visitat les Caves Blancher. Hem visitat el celler i ens han explicat tot el procÚs de fer cava. Un cop tenen el vi fet posen sucre i un llevat especial que transformen el vi en cava. Han fet una segona fermentaciˇ.
Antoni Capdevila va fundar les caves i va fer un cava dedicat a la seva dona.
 
MUSEU D'HISTĎRIA. Els alumnes de 6Ŕ han treballat l'Ŕpoca medieval de la ciutata de Barcelona i els alumnes de 5Ŕ Barcelona Romana, dintre del seu projecte de Patrimonia'm qiue tot just acaben de comenšar. Han estat dues activitats molt interessats. Els alumnes han estat molt participatius. Animem a les famÝlies a fer una vista al museu amb els seus fills.