FESTIVAL NADAL INFANTIL 2018
   
  MUSEU DE LA XOCOLATA P3 i P5
   
  Presentació adaptació P3 2018
  Els nens i nenes d'infantil fan avaui la sortida a la muntanya. Pels nens i nenes de P3 és la seva primera sortida!!
   
  Els alumnes de primària han fet panellets, coques i manualitats de la tardor. A la tarda, com ja és tradició, els alumnes de 6è han representat una obra de teatre en anglès per tots els seus comapnys i els seus familiars.
   
  CASTANYADA a infantil. Avui no hem pogut fer la sortida programada i hem celebrat la castanyada al cole. Agraïm la col·laboració dels alumnes de 4t ESO.
   
  Els alumnes de 3r i 4t hem anat al Museu papere de Capellades. Ens han explicat com feien el paper fa uns 300 anys i hem fet un taller de paper blanc i un de la tècnica d'estampació Sytaku.  
   
  Els alumnes de 4t de primària fan tots junts la banda. Tots els professors que els hem pogut escoltar els hem admirat per la seva capacitat de montar i desmontar l'instrument, la seva disciplina i interès per seguir les indicacions del Cèsar. Aqui us deixen unes fotos.
   
  P4 treballa encaixos en parelles i lletres amb plastilina.
   
  Avui hem començat el projecte de psicomotricitat en família on els nens i nenes amb l'acompanyament de les seves famílies, han compartit durant una hora un espai de joc, d'experimentació i d'expressió d'emocions, dinamitzat per una psicomotricista, que és qui guia i proposa les diverses activitats que van sorgint.
   
 

SORTIDA INICI DE CURS. Divendres vam fer la primera sortida de la primària. Un dia d'activitas esportives, on cada cicle ha relaitzat activitats diferents.
Donem la benvinguda als nens i nenes de primer a l'etapa de primària.

   
  DIA DE CONVIÈNCIA ESO
 
Els nens i nenes de P4 comencen a treballar les lletres!!!
 
SORTIDA CICLE INICIAL CAN SALA